Nudimo vam FOTOGRAFIRANJE in SNEMANJE vseh vrst prireditev, kot so poroke, valete, birme, krsti, Abrahami, proslave, obletnice, rojstne dneve, javne nastope, podelitve priznanj, koncerte…

 

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE POROK

Fotografija kljub vsem sodobnim medijem ohranja svojo zanimivost in vrednost.

Toliko, kot se fotografira danes se ni še nikoli. Vsakdo med nami ima en ali več fotoaparatov, ki jih znamo uporabljati eni malo bolje, eni malo slabše. Vsi ti sodobni in kvalitetni aparati, ki so tudi cenovno vse bolj dostopni pa še vedno ne znajo sami narediti dobre in kvalitetne fotografije. O dobri fotografiji lahko govorimo takrat, ko se kvalitetna oprema znajde v rokah nekoga z izkušnjami in znanjem. Fotografija je še vedno umetnost in narediti dobre fotografije je veliko več, kot samo pritiskanje na sprožilec.

ZAKAJ URADNI FOTOGRAF ?

Pogosto slišimo ljudi, ki se sprašujejo:"Čemu najeti fotografa, če lahko to opravi nekdo od domačih? Pa še zastonj bo!" Ali pa:" Naš tamali je odličen fotograf. Ko bi vi videli, kakšne lepe slike je zadnjič naredil na izletu." Ko slišimo takšne pogovore se hitro spomnimo zgodb, ki so nam jih zaupali razni ljudje na terenu v vseh teh letih. Par je hotel nekaj privarčevati in je za fotografiranje prosil strica, ki ima v Nemčiji kupljen aparat. Začela se je poroka in vse je bilo lepo, dokler niso začeli nazdravljati in stric je hitro omagal in pozabil na fotografije. Par je seveda bil razočaran, a si ni mogel nič pomagati. Takšnih in podobnih zgodb je veliko, zato vsem svetujemo, da dobro premislijo, koga najamemo za to delo. Fotografiranje poroke ali podobne prireditve je zelo naporno. Poleg same opreme, znanja in izkušenj je potrebno biti cel dan 100% skoncentriran na same dogodke. Gre za trdo delo. Dogodkov se ne da ponavljati! Ko se enkrat zgodijo je konec. Če niso bili zabeleženi, ne bodo nikoli.

PROFESIONALNO SNEMANJE POROK


SNEMANJE POROK

Poroka je dogodek, kjer ni scenarija. Zaradi tega je končni izdelek odvisen samo od izkušenj in iznajdljivosti snemalca. Še tako draga in dobra oprema s katero se radi mnogi pohvalijo NI zagotovilo za dober poročni video, če za kamero stoji nekdo, ki dela ne obvlada. Preden se odločite za vašega snemalca dobro premislite kaj počnete.

MONTAŽA

Enako pomembno kot samo snemanje je pri video posnetkih pomembna kasnejša obdelava posnetkov. Za končni izdelek se pogosto porabijo ure in ure sedenja za računalnikom, kjer je potrebno ogromno posnetega materiala strniti v smiselno in lepo gledljivo celoto.

FORMAT ZAPISA

Če je še pred nekaj leti veljalo, da je DVD zelo kvaliteten zapis, lahko danes na velikih zaslonih hitro ugotovimo, da temu ni več tako. Tehnologija se danes zelo hitro spreminja in slediti vsem trendom in novostim je zelo težko, kajti vsak nov in boljši standard zahteva popolnoma novo in še dražjo opremo. Smo eni redkih, ki se trudimo spremljati vse novosti in našim strankam ponuditi najboljši možen izdelek in ravno to nas dela boljše od drugih.
 


Z vami in za vas od leta 1992. Pri svojem delu uporabljamo najboljšo strojno in programsko opremo podjetij:

Foto Video Studio Sonex, Bernard Kalamiza s.p., Uniše 9a, 3232 Ponikva 
 Telefon: 041 941 833    E-mail:
fotosonex@gmail.com